Leren wandbekleding: een ware trend

De unieke uitstraling van leren wandbekleding

Bent u op zoek naar een luxueuze en unieke uitstraling voor uw ruimte? Dan is leren wandbekleding echt iets voor u! Bij Leather Walls kunt u terecht voor leren wandbekleding van topkwaliteit. In dit blog vertellen we u graag meer over deze trend.

Een warme sfeer huis

Bij de keuze voor wandbekleding denkt u misschien niet meteen aan leer, maar dat is juist wat het zo uniek maakt. Met leren wandbekleding haalt u direct een warme en gezellige sfeer in huis. Het is een echte eye-catcher, maar is door de neutrale kleur ook toe te passen in vrijwel ieder interieur. Dit karakteristieke en rustieke materiaal heeft een natuurlijke donkerheid op verschillende plekken. Hierdoor ontstaat een speels en interessant geheel. Kiest u voor leren wandbekleding, dan profiteert u ook nog van een aantal voordelen, zoals:

  • Leren wandbekleding werkt sfeerverhogend vanwege de zachte en aaibare uitstraling
  • Het is geluiddempend
  • Het werkt brandwerend en isolerend
  • Leren wandbekleding is tijdloos en stijlvol

Met deze exclusieve wandbekleding maakt u dus echt een stijlvol statement in uw woning! Wilt u een stoer interieur? Kies dan voor leren wandbekleding in combinatie met industriƫle meubels en accessoires. Voor een warm, gezellig effect combineert u de leren wandbekleding met een houten vloer en brocante accessoires.

 

Leather Walls

Leren wandbekleding van Leather Walls

Leather Walls levert leren wandbekleding in de vorm van tegels. Deze tegels zijn gemaakt van duurzaam kwaliteitsleer dat op milieuvriendelijke wijze gelooid is. Het leer is afkomstig van runderen uit Europa die niet speciaal voor het leer worden gefokt. Daardoor is het leer dat wij gebruiken dus een bijproduct. Dat houdt in dat iedere tegel weer unieke eigenschappen bevat, zowel qua kleur als structuur.

Bestel uw leren wandbekleding bij Leather Walls

Wanneer u op zoek bent naar leren wandbekleding van de hoogste kwaliteit, bent u bij Leather Walls aan het juiste adres. Wilt u graag meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op! Via het online formulier hier op de site kunt u gemakkelijk en snel uw bericht achterlaten, u krijgt dan zo snel mogelijk reactie van ons. U kunt ook een mail sturen naar info@leatherwalls.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via het nummer 070-3864591. Leather Walls helpt u graag met uw leren wandbekleding!